Managed Services

Wat kan Managed Services betekenen voor uw bedrijf?

Managed Services zorgen voor een hogere beschikbaarheid van uw IT infrastructuur en anderzijds zorgen ze voor voorspelbare en lagere totaalkost.

Wat kost de dag van vandaag uw IT? Uw telt alle facturen op van hard-, software en interventies? Telt u de tijd mee die u verliest bij de uitval van uw IT infrastructuur? Tijd waarbij uzelf of uw medewerkers niet kunnen werken en misschien zelf proberen problemen op te lossen? Wil u de downtime van uw onderneming niet tot een minimum beperken en u focussen op het runnen van uw onderneming?

Pro-actief werken is waar wij als ICT-partner naartoe willen. Problemen voorkomen voor ze zich manifesteren, dat is waar Managed Services allemaal om draait. Dankzij onze proactieve zorgen blijven uw systemen optimaal renderen en behoren verassingen tot het verleden. Bij eventuele problemen kan u rekenen op een snelle tussenkomst remote of onsite. Op deze manier garanderen wij u in alle omstandigheden een minimale impact bij storingen.

Voorbeelden uit de realiteit

Elke dag verschijnen er kritische beveiligingsupdates en verbeteringen voor uw systemen. Deze uitrollen naar de juiste clients en servers is van cruciaal belang. Vaak worden deze belangrijke updates links gelaten met als gevolg dat uw infrastructuur onbetrouwbaar en onveilig wordt. Wij nemen deze taak op ons zodat u steeds beschikt over een up to date computerpark.

Backup is onterecht het meest verwaarloosde en ondergewaardeerde onderdeel van het IT-beheer. Nochtans zijn uw backups uw laatste redmiddel bij disaster-recovery, dataverlies en virusinfecties. In veel bedrijven worden er nauwelijks of geen backups genomen. Bedrijven die toch een poging ondernemen doen dit vaak op een ongecontroleerde manier. Met Managed Services houden wij de vinger aan de pols en helpen u bovendien met het opzetten van een passende backup strategie.

Een ondermaats presterend netwerk, servers en werkstations die op halve kracht werken of een internetverbinding die plots de helft van de snelheid heeft dan normaal. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van een ongebalanseerde infrastructuur.

Met Managed Services brengen wij uw systeem in balans en houden het zo. Doordat wij permanent de prestaties van uw systemen controleren kunnen wij niet alleen ingrijpen bij problemen maar kunnen wij u ook advies geven aangaande noodzakelijke uitbreidingen en aanpassingen. U krijgt indien gewenst ook op regelmatige tijdstippen een mail met de prestaties van uw infrastructuur.

managed-services

Ons Managed Services platform monitort continu de stabiliteit en veiligheid van uw IT netwerk zodat U een maximale netwerk uptime kan ervaren, uw efficiëntie kan verhogen en focussen op uw core business.

Voordelen omvatten

 • Minder tijd gespendeerd aan uw ICT zorgen, is meer tijd gespendeerd in het onderhouden van uw klant- en leveranciers contacten en het uitbouwen van uw bedrijf.
 • Periodiek onderhoud en support diensten worden uitgevoerd in de achtergrond zonder uw medewerkers of bedrijfsprocessen te storen.
 • Wij beheren uw backup en volgen deze ook op, zodat in noodgevallen de downtime tot een minimum beperkt blijft.
 • Aangepaste rapporten geven u een duidelijk beeld over uw netwerkgezondheid/stabiliteit en IT apparatuur, wat u in staat stelt tijdig ICT investeringen te budgetteren.
 • Via onze centrale antivirus console checken wij uw computers en servers op virussen/spyware etc, controleren wij regelmatig of de virusscanner nog up to date is.
 • Managed Services zorgt ervoor dat uw IT netwerk en apparatuur operationeel blijft aan de hand van vooropgestelde maandelijkse tarieven. Wat u in staat zal stellen om onverwachte kosten te vermijden en de algemene ICT kosten te reduceren.
 • Aan de hand van inventarisatie brengen wij uw ICT infrastructuur in kaart, niet alleen qua hard- en software, maar ook op het gebied van licenties, garantiebeheer, patches etc…
 • Terugkerende onderhoudstaken nemen wij voor onze rekening, zodat u hieraan geen tijd hoeft te spenderen. Deze houden onder andere in: Windows Updates, Office Updates, schijfopruiming, schijfdefragmentatie,… om ervoor te zorgen dat uw systemen steeds up to date zijn en onderhouden op elk moment.
 • Alle systeemonderhoud wordt in de mate van het mogelijke, buiten de piekuren van de dag uitgevoerd, om de storingen op uw netwerk te minimaliseren.
 • Uw medewerkers krijgen toegang tot snelle, veilige, remote ondersteuning. Ons ingebouwd helpdesk/ticketing systeem en veilige inlogmogelijkheden, resulteren in een snelle en efficiënte oplossing voor hun technische problemen.
 • Ons gans team van medewerkers staan permanent ter beschikking voor het draaiende houden van uw infrastructuur.
Contacteer ons vandaag nog voor een analyse van uw IT infrastructuur om te bepalen welke services passen bij uw bedrijf. Wij bieden verschillende formules aan, van een instapmodel tot zelfs inclusief werkuren!