Hosted Backup

``Waarom Online Backup?``

Doordat uw backup is opgeslagen in een veilig datacenter heeft u steeds de garantie dat u kan beschikken over uw gegevens.
De data van de backup wordt met een encryptiesleutel beveiligd die enkel u kent. Dagelijks ontvangt u een rapport per email, zo kan u steeds volgen of de backup succesvol is en hoeveel bestanden welke opslagcapaciteit innemen.

Heel wat verlies van gegevens wordt veroorzaakt door menselijke fouten zoals het nalatig zijn bij het nemen van backups, wisselen van backup tapes / schijven. De online backup oplossing neemt plichtsbewust op de door u gekozen momenten een backup!

Brand, waterschade, blikseminslag, crash van een harde schijf kunnen onherstelbare schade betekenen voor uw gegevens, dankzij de online backup staan deze gegevens veilig in een datacenter voor in het geval u ze nodig heeft.

Diefstal of verlies van laptop, de gegevens die u hiermee kwijt speelt zijn soms onbetaalbaar en onvervangbaar. Door het online backupsysteem kun u binnen de kortste keren beschikken over een copy van uw data.

Online Backup is beschikbaar voor laptops, computers alsook servers met ondersteuning voor onder andere: MS Exchange, MS SQL Server, MySQL,…

Wij beschikken over onze eigen backupoplossing in eigen beheer, dus geen backups ergens ter wereld!