Telewerkers & Multisite oplossing

telewerkers-multisite-oplossingTelewerken is de dag van vandaag meer en meer aan de orde als het gaat over de ecologische afdruk en flexibiliteit naar uw medewerkers toe. Met 3CX Phone system is het mogelijk om vanaf eender waar gebruik te maken van de telefooncentrale van het bedrijf.

Of het nu gaat om een vaste telefoon, een DECT telefoon, een smartphone of via computer, u heeft mogelijkheden genoeg om uit te kiezen om bereikbaar te zijn op uw bedrijfsnummer. Medewerkers die van thuis uit of op de baan werken, kunnen contact houden met leveranciers en klanten zonder dat de andere partij hoeft te merken dat men niet aanwezig is op het bedrijf. Doorschakelen naar collega’s via het interne nummer, in wacht zetten, voicemails beluisteren en conference calls maken, alles is mogelijk.

Heeft u bedrijf meerdere vestigingen, ook hier biedt 3CX Phone System de oplossing dankzij de multisite functionaliteiten. Wij koppelen/linken de verschillende vestigingen van uw bedrijf aan elkaar zodat men onderling kan communiceren en doorverbinden zonder enige communicatiekost.