VoIP Telefonie

Wat is VoIP?

Wat is VoIP en wat zijn de voordelen t.o.v. klassieke telefonie? Hoe werkt het?

Meer weten?

3CX Phone System

Voor het aanbieden van onze VoIP Services hebben wij gekozen voor 3CX Phone System wegens zijn uitgebreide mogelijkheden, gebruiksvriendelijke interface, flexibiliteit en de lage instapkost in vergelijking tot andere producten.

Meer weten?

Apple & Android Clients

Met 3CX Phone System kan je je Android smartphone of iPhone gebruiken om gesprekken te beantwoorden of te maken via Wifi of 3G/4G.

Meer weten?

Windows & Mac Clients

De native clients voor Mac en Windows OS, zorgen ervoor dat je eenvoudig je telefoongesprekken kan beheren, de status van de andere gebruikers kan zien maar ook doorschakelen, in wacht zetten etc.

Meer weten?

Telewerkers / Multisite

Telewerken zit in de lift, ook vanop afstand gebruik maken van de telefooncentrale van het bedrijf zorgt dat je overal en altijd bereikbaar kan zijn. Heeft u verschillende vestigingen en wenst deze op een kost efficiënte manier te koppelen?

Meer weten?

VoIP Providers / ISDN & PSTN

Wat is nu juist een VoIP provider? Kan deze centrale ook gekoppeld worden aan de klassieke verbindingen zoals ISDN en PSTN?

Meer weten?

Implementatie

Ook bij een telefonie project staan wij u graag bij van A tot Z en zorgen wij voor de keuze van de juiste hardware en licenties, maar zorgen wij ook graag voor alle andere zaken.

Meer weten?